Fotoservis

Promovimi i projektit

Kryeministri Zoran Zaev dhe ministrja e Financave Nina Angellovska patën fjalim në promovimin e Projektit për projektim dhe vendosje të fotovoltaikëve

Back to top button
Close
Close