Fotoservis

Promovim i strategjive

Ministri i brendshëm OliverSpasovski dhe shefi i Misionit të OSBE-së në Shkup, ambasadori Klemens Koja, në promovimin e strategjive të përpunuara nga grupet punuese të përbëra nga MPB-ja dhe misionit i OSBE-së.

Back to top button
Close
Close