0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderSektori civil

Promovim i raportit me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Linjave për Ndihmë të Fëmijëve

– Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Linjave për Ndihmë të Fëmijëve – 17 maj, rrjeti i organizatave Child Helpline International, sot do ta promovojë raportin “Zëra gjatë kohës së pandemisë Kovid-19 – ndikimi ndaj fëmijëve, të rinjve dhe linjat për ndihmë të fëmijëve përgjatë botës” në të cilin mori pjesë edhe SOS linja për fëmijë dhe të rinj e “Megjashi”.

Back to top button
Close
Close