Fotoservis

Promovim i programit

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi dhe drejtoresha e Agjencisë nacionale për programe arsimore evropiane dhe mobilitet Lidija Dimova në konferencën për promovim të programit "Korpusi evropian i solidaritetit".

Back to top button
Close
Close