Fotoservis

Promovim i oficerëve dhe kadetëve

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe komandant suprem i forcave të armatosura, Stevo Pendarovski, do të mbajë fjalim në solemnitetit ushtarak me rastin e promovimit të gradës së oficerëve të klasës së 19-të dhe betimit të klasës së 23-të të kadetëve të Akademisë ushtarake

Back to top button
Close
Close