0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Promovim i nismës “Gjyqësi e hapur”

Promovim i nismës "Gjyqësi e hapur" e cila është pjesë e programit "Përmirësimi i transparencës, sigurisë juridike dhe efikasitetit në gjyqësorin e Maqedonisë së Veriut" do të mbahet sot në Shkup.

Shkup, 22 janar 2020 (MIA)– Promovim i nismës “Gjyqësi e hapur” e cila është pjesë e programit “Përmirësimi i transparencës, sigurisë juridike dhe efikasitetit në gjyqësorin e Maqedonisë së Veriut” do të mbahet sot në Shkup.

Në ngjarje do të promovohet edhe analiza “Gjyqësi e hapur në Maqedoninë e Veriut”.

Siç paralajmëruan nga Qendra për hulumtime dhe analiza ligjore, fjalime përshëndetëse do të kenë ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska, ambasadorja e Britanisë së Madhe Rejçel Gallouei, ushtruesi i detyrës kryetar i Gjykatës Supreme Faik Arsllani dhe kryetari i Këshillit Gjyqësor Kiro Zdravev. sn/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close