Kultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Promovim i disenj-librit “Social Inclusion” dhe projeksion i dokumentarit “Include, Not Exclude”

Promovim i disenj-librit "Social Inclusion" dhe projeksion i dokumentarit "Include, Not Exclude" do të mbahet sot në Shkup në kuadër të projektit "Kyçu mos u shkyç" nga Festivali i 12-të i posterit në Shkup.

Shkup, 11 mars 2020 (MIA) – Promovim i disenj-librit “Social Inclusion” dhe projeksion i dokumentarit “Include, Not Exclude” do të mbahet sot në Shkup në kuadër të projektit “Kyçu mos u shkyç” nga Festivali i 12-të i posterit në Shkup.

Në ngjarjen do të ekspozohen edhe pllakatat e fituesve në konkursin për poster me temë “Inkluzion, jo ekskluzion”, të cilët në qershor të vitit 2019, punuan në kuadër të Shkollës së parë verore për disenj, organizuar nga Pllakart në Prespë.

Në ngjarje do të flasin Llaze Tërpkov, kryetar i Pllakart – Shoqata e disenjatorëve grafikë dhe drejtor Festivalit të posterit Shkup, Stefan Tomaxhian, zëvendës-ambasador i Zvicrës, Igor Dellov, disenjator dhe kreator i pllakatës së angazhuar sociale dhe Luljeta Ademi, aktiviste dhe përfaqësuese nga bashkësia e personave me pengesa, përkthyese, alpiniste. mb/

Back to top button
Close
Close