Фотосервис

Промоција на стратегии

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и шефот на мисијата на ОБСЕ во Скопје, амбасадорот Клеменс Која, на промоцијата на стратегиите изработени од работни групи составени од МВР и мисијата на ОБСЕ

Back to top button
Close
Close