0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Промоција во офицерски чин на 19. класа и заклетва на 23. класа питомци на Воената академија

Во Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“, денеска ќе се реализира воена свеченост по повод промоција во офицерски чин на 19.класа и заклетва на 23. класа питомци на Воената академија.

Back to top button
Close
Close