Фотосервис

Промоција на програма

Министерот за образование и наука Арбер Адеми и директорката на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност Лидија Димова на конференцијата за промоција на програмата „Европски корпус на солидарноста“

Back to top button
Close
Close