Фотосервис

Промоција на проект

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски се обрати на промоцијата на проектот „Подобрена имплементација на законодавството во делот на здравјето на животните, безбедноста на храната и фитосанитарната област и соодветните информациски системи“.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close