0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштество

Промоција на поштенска марка посветена на болест на Гоше

Поштенска марка посветена на ретката болест на Гоше ќе промовираат денеска во Скопје Здружението на граѓани за ретки болести  ЖИВОТ СО ПРЕДИЗВИЦИ Битола заедно со Пошта на Северна Македонија.

Back to top button
Close
Close