Фотосервис

Промоција на офицери и питомци

Претседателот на Република Северна Македонија и врховен командант на вооружените сили, Стево Пендаровски се обрати на воената свеченост по повод промоција во офицерски чин на 19. класа и заклетва на 23. класа питомци на Воената академија.

Back to top button
Close
Close