Фотосервис

Промоција на мерката Младински додаток

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, министерката за труд и социјална политика Мила Царовска и директорката на агенцијата за вработување Билјана Јовановска ја промовираа мерката Младински додаток за сите млади граѓани кои имаат до 23 години и работат во производствена дејност

Back to top button
Close
Close