КултураКултура.Портал

Промоција на книгата „Пеперутка“ и нова песна „Танцувај со мене“ на Жарко Димоски

Македонскиот  актер, водител и пејач Жарко Димоски денеска на настан со уникатен карактер „Equinox“, ќе ја промовира неговата прва книга „Пеперутка“.

Back to top button
Close
Close