Фотосервис

Промоција „АКТА НОН ВЕРБА“

Институтот за духовно и културно наследство на Албанците и невладината организација „АКТА НОН ВЕРБА“ ќе ги промовираше мемоарите на преживеаната Шела Алтарац, која била депортирана од Македонија во Треблинка.

Back to top button
Close
Close