0_Македонија.ПорталОпштество

Променет возен ред за време на првомајските празници

За време на првомајските празници, односно од 1 до 3 мај, патничките возови ќе сообраќаат со нов возен ред, соопштија денеска од ЖРСМ Транспорт АД Скопје.

Скопје, 30 април 2020 (МИА) – За време на првомајските празници, односно од 1 до 3 мај, патничките возови ќе сообраќаат со нов возен ред, соопштија денеска од ЖРСМ Транспорт АД Скопје.

Во петок, 1 мај, ќе сообраќа возот број 640 од Битола со променет возен ред, со задоцнување, со поаѓање од Битола во 06:00 часот. Ќе сообраќа и возот број 630 од Гевгелија со променет возен ред, со поаѓање од Гевгелија во 05.40 часот.

Во Сабота и Недела патничките возови нема да сообраќаат.бт/лв/

Таг
Back to top button
Close
Close