0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Projektet ekonomike nga vlera rajonale në fokus të takimit të Zaevit dhe Bytyqit me menaxhmentin e bursës athinase

Projektet e përbashkëta ekonomike nga vlera rajonale ishin në fokus të takimit që kryeministri Zoran Zaev dhe zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike Fatmir Bytyqi në Athinë e kishin me menaxhmentin e bursës athinase "Atheks grup".

Back to top button
Close
Close