0_Maqedoni.PortalShoqëri

Projekt për rregullim dhe valorizim të eko-qendrës sportive rekreative Bislim

Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Goran Milevski, ambasadorja e Zvicrës Sibil Zuter dhe kryetari i Komunës së Kumanovës Maksim Dimitrievski do të promovojnë projektin "Rregullimi dhe valorizimi i eko-qendrës sportive dhe rekreative Bislim" në grykën e Bislimit.

Back to top button
Close
Close