BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Projekt – certifikata për vaksinim që Micotakisi e dërgoi në BE

Të dhëna personale, të dhëna për pranimin e vaksinës, si dhe kod QR përmban projekt certifikata e hartuar nga autoritetet kompetente greke, që kryeministri i Greqisë Kirjakos Mocotakis sot e dërgoi së bashku me shkresën deri te kryetarja e Komisionit Evropian Ursula Fond der Lajen, por edhe deri te shefat e shteteve të Unionit, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina. 

Back to top button
Close
Close