0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëriVideo deklaratë

Programi i ri arsimor Erasmus + 2021-2027 me buxhet të dyfishuar dhe shumë mundësi

Programi arsimor shtatë vjeçar i Bashkimit Evropian "Erasmus + (2021-2027)" është shpallur zyrtarisht. Agjencia Kombëtare për Programe Arsimore Evropiane dhe Mobilitetit (AKPAEM) kumtoi se programi ka buxhet historikisht më të lartë prej 28,4 miliardë euro në nivelin evropian dhe parashikon më shumë se 10 milion pjesëmarrës.

Back to top button
Close
Close