БизнисБизнис.ПорталЕкономија

Прогласени победниците на „Наградата за социјално претприемништво 2020“

Шпаркасе Банка , Бизнис импакт лаб и Пакомак,  ја реализираа шестата по ред е-акцелераторска програма – Social Impact Award 2020, односно „Наградата за социјално претприемништво 2020“.

Back to top button
Close
Close