0_Македонија.ПорталMakedonija.SlajderОпштество

Проект за спречување на нелегалното труење на дивите животни низ балканските земји

Македонско еколошко друштво во соработка со седум организации од Европа почна да го спроведува проектот „Балкан Детокс LIFE“.

Back to top button
Close
Close