КултураКултура.Портал

Проект „Реобмислување на европски режисери: филм, музика и поезија“

Проектот „Реобмислување на европски режисери: филм, музика и поезија“ вечер, во 20 часот, ќе се реализира во „Europe House Skopje“. Интердисциплинарниот проект во развој подразбира фузија на поезија, филм и музика. 

Back to top button
Close
Close