0_Web_АктуелноЛинк во живоОпштество

Меморандум за реновирање на Одделот за онкологија на Детската клиника (во живо)

Клиниката за детски болести и Макстил АД ќе потпишат Меморандум за реновирање на Одделот онкологија, со што продолжува веќе воспоставената соработка меѓу Клиниката и Макстил.

Скопје, 5 мај 2021 (МИА) – Клиниката за детски болести и Макстил АД ќе потпишат Меморандум за реновирање на Одделот онкологија.

На настанот присуствуваат министерот за здравство Венко Филипче, Иван Бановски, генерален директор на Макстил и д-р Аспазија Софијанова, директор на Клиника за детски болести.

 

Таг
Back to top button
Close
Close