0_Македонија.ПорталПолитика

Продолжува изградбата на ООУ „Димитар Македонски“ во Аеродром

Изградбата на ООУ „Димитар Македонски“ во општина Аеродром продолжува со средсва од буџетот планирани за 2020 и 2021 година. Јавната набавка ќе чини над 950 илјади евра.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close