0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Продолжено работно време и работење во викенд за да се одговори на барањата на граѓаните за нови лични документи

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска го посети Одделението за управни работи-Скопје, при Одделот за граѓански работи, кое периодов работи со продолжено работно време, вклучително и во текот на викендите, со единствена цел, граѓаните кои имаат потреба од издавање на нови лични документи да можат навремено да си го остварат своето право.

Back to top button
Close
Close