BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Procesin zgjedhor në Shqipëri do ta sigurojnë mbi 7.500 nëpunës policor

Sigurinë dhe rendin e zgjedhjeve parlamentare më 25 prill do t'i garantojë  policia shtetërore shqiptare, për të cilën do të angazhohen mbi 7.500 nëpunës policor, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Tirana.

Back to top button
Close
Close