0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKorrespondentë MKDPolitikë

Procesi “Mëso me mençuri, puno me profesionalizëm” tërhoqi mbi 450 kompani të cilat dëshirojnë të pranojnë nxënës në punë praktike

- Kryetari i Qeverisë, Zoran Zaev nga Tetova ku mori pjesë në mbledhje konsultative me përfaqësues të kompanive, vetëqeverisjes lokale dhe shkollat e mesme profesionale në kuadër të procesit "Mëso me mençuri, puno me profesionalizëm", theksoi se qindra kompani tashmë kanë shprehur interesim që të pranojnë nxënës të shkollave të mesme në punë praktike. Sipas kryeministrit qëllimi i këtij procesi është që të përgatiten sa më shumë kuadro të reja sipas nevojave të tregut të punës.

Back to top button
Close
Close