Општински вестиСкопје

Привршува уредувањето на пешачките патеки покрај улицата „Коста Новаковиќ“

Општина Аеродром информира дека деновиве ја привршува реконструкцијата на веќе постојните, како и изградбата на новите пешачки патеки во непосредна близина на улицата „Коста Новаковиќ“ во Стар Аеродром.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close