Општество

Привремен прекин на сообраќајот на патниот правец А2 Кичево – Охрид

Сообраќајот на патниот правец А2 Кичево – Охрид, на делницата Пресека – село Врбјани, денеска ќе биде во прекин од 12 до 15 часот, поради изведување градежни работи на пат (минирање), информираат од АМСМ.

Back to top button
Close
Close