0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_AktualeAnalizëEkonomiMakedonija.SlajderShoqëri

Prindërit e vetëm të pafuqishëm dhe të harruar në luftën e pafund kundër sistemit

Kriza Covid jo vetëm që ndryshoi ritmin e jetës së njerëzve, por goditi edhe ekonominë. Në mënyrë që të ndihmojë ata që u preken më shumë nga pandemia, qeveria jonë ka krijuar pesë pako për ndihmë ekonomike dhe mbështetje. Njëra nga këto pako përfshinte edhe prindërit e vetëm. Por kur do t'i vëmë faktet nën thjerrëz, arrijmë deri te një varg problemesh që lidhen me këtë grup qytetarësh. Pyetja kryesore është sa realisht pakot ua kanë zbututr pasojat e pandemisë prindërve të vetëm? Këtë pyetje ua drejtuam organizatave që ndjekin nga afër sfidat me të cilat përballen prindërit e vetëm çdo ditë.

Back to top button
Close
Close