Фотосервис

Пријателите на проширувањето

Средба на министерот за надворешни работи Никола Димитров со министрите за надворешни работи на Полска – Јацек Чапутович, Летонија – Едгарс Ринкевич, Литванија – Линас Линкевичиус и заменик-министерот за европски прашања на Естонија – Март Волмер, кои се претставници на групата земји членки на ЕУ „Пријателите на проширувањето“.

Back to top button
Close
Close