Презентиран туристички продукт на младите од Крива Паланка

Крива Паланка, 12 ноември 2020 (МИА) –  Младите лица од Крива Паланка на возраст од седум до 19 години се запознаа со туристичкиот продукт за здравствени потенцијали на Североисточниот регион од нашата држава и Благоевградската област во Република Бугарија. -Продуктот е интегрирана понуда за здравствен туризам во двата региони, а е изработен како сублимат на … Продолжи со читање Презентиран туристички продукт на младите од Крива Паланка