0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштество

Презентација на нов вид заштитна маска за заштита од Ковид-19

Презентација на иновација на нов вид заштитна маска за повеќекратна употреба за заштита од вирусот Ковид 19 ќе се одржи денеска во ЕУ Инфо центарот, во организација на Национална асоцијација на пронаоѓачите на Македонија (НАИМ), со поддршка од Министерството за здравство.

Back to top button
Close
Close