Политика

Презентација на концептот Отворено владино партнерство (во живо)

Премиерот Зоран Заев и генералниот директор на Отворено владино партнерство (ОВП), од канцеларијата во Њујорк, Санџај Прадхан, ќе го презентираат концептот Отворено владино партнерство.

Скопје, 13 април 2021 (МИА) – Премиерот Зоран Заев и генералниот директор на Отворено владино партнерство (ОВП), од канцеларијата во Њујорк, Санџај Прадхан, ќе го презентираат концептот Отворено владино партнерство.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close