Фотосервис

Презентација на двата документа за јавни политики

Презентација на двата документа за јавни политики „Мигрантски движења и сузбивање на организираниот криминал во Југоисточна Европа:Зајакнување на идното вклучување на ЕУ-3Б“ и Емиграција и демографска промена во Југоисточна Европа“ во организација на Институтот за демократија „Социетас Цивилис“

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close