0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталГраѓански сектор

Презентација на Алтернативниот извештај на граѓанските организации за состојбата со правата на децата во С Македонија

Презентација на наодите од Алтернативниот извештај на граѓанските организации за состојбата со правата на децата во Македонија, ќе се одржи денеска онлајн на платформата Zoom.

Back to top button
Close
Close