БизнисБизнис.ПорталЕкономија

Презентација на активностите и инвестициите во ТИРЗ

Дирекцијата за технолошко индустриски и развојни зони денеска ќе го презентира полугодишниот пресек од работењето.

Back to top button
Close
Close