Фотосервис

Презентација

Амбасадорот на Црна Гора во Република Северна Македонија, Марија Петровиќ го отвори настанот на кој директорот на Секретаријатот на Здравствена Мрежа на ЈИЕ, Мира Јовановски-Дашиќ ќе ја презентира важноста на регионалната соработка во јавното здравство

Back to top button
Close
Close