0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Prezantimi i projektit “Përforcimi i kapaciteteve koordinuese në parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe luftimin kundër terrorizmit”

Tuining projekti "Përforcimi i kapaciteteve koordinuese në parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe luftimin kundër terrorizmit", do të prezantohet sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Shkup, 14 shkurt 2020 (MIA) – Tuining projekti “Përforcimi i kapaciteteve koordinuese në parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe luftimin kundër terrorizmit”, do të prezantohet sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Projekti do ta prezantohet nga Komiteti kombëtar për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe luftën kundër terrorizmit dhe Ministria e Punëve të Brendshme, në bashkëpunim me delegacionin e Bashkimit Evropian, Karabinieri në bashkëpunim me Agjencinë “Studiare Sviluppo” nga Republika e Italisë.

Mediumet do të ketë mundësinë ta regjistrojë pjesën solemne të ngjarjes me fjalimet përshëndetëse, pasuar nga deklarata e koordinatorit të Komitetit kombëtar për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe luftës kundër terrorizmit, Borçe Petrevski. bs/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close