Fotoservis

Prezantim i rezultateve

Prezantim i rezultateve të projektit për bashkëpunim teknik të FAO-s “Vlerësim i prodhimit bujqësor përmes zonimit kombëtar agro- ekologjik dhe sistemit informativ për menaxhim me resurse të tokës dhe zhvillim të skenarëve”

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close