ХроникаХроника.Портал

Превентивната кампања „ВОЗИ ОДГОВОРНО! ВОЗИ ОДМОРЕН!” продолжи кај наплатната станица „Градско“

Кај наплатната станица „Градско“ денеска продолжи едукативно-превентивната акција „ВОЗИ ОДГОВОРНО! ВОЗИ ОДМОРЕН!" која ја спроведуваат Министерството за внатрешни работи и Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот.

Back to top button
Close
Close