Фотосервис

Превентивна акција за дистрибуција на едукативни материјали

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата, МВР и партнерите, организираат јавен настан – превентивна акција за дистрибуција на едукативни материјали и показна вежба за правилно поставување на зимски опрема на возилото и презентација на позитивните ефекти од користењето на зимската опрема во возилата

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close