БалканСвет.Слајдер

Претставничкиот дом на ФБиХ го усвои Предлог-законот за забрана за пушење

Претставничкиот дом на Парламентот на Федерацијата Босна и Херцеговина денеска го усвои законски предлог за забрана за пушење во затворен простор

Back to top button
Close
Close