СветСвет.Портал

Претседателот Ривлин почна разговори за формирање нова влада на Израел

Израелскиот претседател Рувен Ривлин почна дводневни консултации со сите избрани партии, пред да донесе одлука за именување на премиер по постизборниот ќор-сокак.

Back to top button
Close
Close