Политички партии

Претседателот на ДУИ Али Ахмети продолжи кампањата за прв Албанец премиер на Република Северна Македонија

Претседателот на Демократската Унија за Интеграција, Али Ахмети, денеска ја продолжи кампањата за прв Албанец Премиер на Република Северна Македонија преку објавување на видео на неговите официјални профили на социјалните платформи.

Скопје, 6 јуни 2020

Претседателот на Демократската Унија за Интеграција, Али Ахмети, денеска ја продолжи кампањата за прв Албанец Премиер на Република Северна Македонија преку објавување на видео на неговите официјални профили на социјалните платформи.

-Дојдено е времето пријатели, да се обединеме, затоа што кога сме
обединети се е можно, како што бевме обедините во ОНА за време на
војната или при изборот на првиот Албанец Претседател на Собранието,
зачленувањето во НАТО и отпочнувањето на преговори за членство во
Европската Унија. Време е, “АлбанецПремиер.‘ напиша Ахмети.

ДУИ

__________________________________________________________________________

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки

Back to top button
Close
Close