0_Магазин.ПорталСцена

Претпродолжението на „Игра на престоли“ како нова серија на ХБО

На сценариото ќе работат Џорџ Р.Р. Мартин, Рајан Кондал и Мигел Сапочник, а тоа ќе се заснова на книгата на Мартин - „Оган и крв“. Мартин е автор и на оригиналната „Игра на престоли“.

Back to top button
Close
Close