0_Македонија.ПорталХроникаХроника.Портал

Пресудата не може да опстане и треба да се укине, смета одбрана од случајот „Рекет”

Одбраната во случајот „Рекет" смета дека пресудата против Бојан Јовановски и Катица Јанева не може да опстане и треба во најмала рака да се укине. Адвокатот Сашо Дуковски, во изјава за медиуми, по образложувањето на жалбата во Апелациониот суд Скопје, рече дека таа се темели во немањето на каков било елементарен доказ, нешто на што треба да биде заснована пресудата.

Back to top button
Close
Close