ЕвропаЕвропа.Портал

Престрелка близу седиштето на холандската централна банка

Холандската полиција вечерва ликвидира вооружен напаѓач за време на престрелка во близина на седиштето на централната Банка на Холандија (ДНБ) во Амстердам.

Back to top button
Close
Close